Bütün insanlar üç sınıfa ayrılmıştır: Hareket ettirilemeyenler, hareket ettirilebilenler ve hareket edenler.
Ara

Menopoz Sizin için de Yeni Bir Hayatın Başlangıcı Olsun / Psikolojik Sorunlar

Menopoz Sizin için de Yeni Bir Hayatın Başlangıcı Olsun

Kİm demiş bir kadın için güzellik ve tazelik menopozla birlikte son bulur diye? Gerekli önlemleri aldığınızda menopoz döneminin sonrasında güzelliğiniz olgunlaşır sadece. Murad'ın menopoz ürünleri bu konuda size yardımcı olabilir.

İnsan ömrü uzadı, kadınlar erkeklerden bile uzun yaşıyor. Menopoz ise 45-55 yaşlarında geliyor kadınların başına. Yani birçok kadın ömrünün üçte birini menopoz sonrası dönemde geçiriyor. Ama menopoza girdiniz diye güzelliğinizden vazgeçmeniz gerekmiyor. Kozmetik dünyası menopoz sonrası ihtiyaçlara da cevap veriyor. Menopoz döneminde, östrojen miktarının azalmasıyla cilt dokusu incelir, ciltte yüzeysel tüylenmeler ve bölgesel akneler meydana gelir. Bu belirtilere karşı özel bir bakım uygulamak gerekir. ABD'nin en tanınmış dermatologlarından Dr. Howard Murad'ın hazırladığı Resrugence Canlandırıcı Menopoz Serisi, bu etkilerle mücadele ediyor. Sıkılaştırırıcı ve gençleştirici faktörleri bir araya getiren bu nemlendirici formül, bitki özlü fito-östrojenler ile istenmeyen tüyler ve aknelerle savaşan elementlerle ve güçlü antioksidanlar ile birleşerek cildin yaşlanmasını engelliyor.

CİLT BAKIMININ SIRRI
Dr. Murad cilt bakımını üç temel faktörle açıklıyor; cildinize ne sürdüğünüz, ne yediğiniz ve kendiniz ile ilgili ne hissettiğiniz. Menopozla ilgili olarak da, bunun kaçınılmaz bir süreç olduğunu bilip kabul etmek ve doğru yaklaşımlarla menopoz sürecini başarılı bir şekilde geçirebileceğinizin bilincinde olup gerekli önlemleri almayı öneriyor. Menopoz dönemine giren birçok kadın, kronolojik yaşlanma, çevresel yaşlanma ve hormonal yaşlanma problemleri yaşar. Kronolojik yaşlanmayla cilt dokusu incelir, kurur ve kırışıklıklar meydana gelir. Çevresel etkenler de ciltte kırışıklıklara, cilt dokusunun sertleşmesine, lekelenmelere, kılcal damarlarda çatlamalara ve iltihaplanmalara neden olabilir. Hormonal yaşlanma ise, östrojen miktarının azalmasıyla cilt dokusu incelir, ciltte yüzeysel tüylenmeler ve bölgesel akneler meydana gelir. Ancak bunların hepsinden kurtulmak mümkündür.v

FARKLI ÜRÜNLER VAR
Menopoz döneminde azalan östrojen hormonu aynı zamanda kollajen ve elastik liflerini güçlendirir, cilde zindelik ve esneklik kazandırır. Menopoz sonrası dönemde cilt yapısı incelmeye, hücre yenilenmesi azalmaya ve cilt yüzeyindeki ölü hücrelerin sayısı artmaya başlar. Murad'ın Canlandırıcı Menopoz Serisi bu belirtilerin tümüyle birden mücadele ediyor. Bu ürünleri kullanırken bir yandan da fiziksel aktivitenizi arttırmak, aldığınız kalori ve yağ oranını düşürmek, kalsiyum almaya özen göstermek çok önemlidir. Ayrıca başta soya olmak üzere doğal östrojen içeren yiyecekler tüketmek ve her şeyden önemlisi canlılığınızı kaybetmemek zihninizin tazeliğini korumak menopozu rahat atlatmanızı sağlayacaktır. Resurgence Canlandırıcı Menopoz Serisi'nde farklı cilt tipleri için farklı ürünler var. Eğer cildiniz kuru ve hassassa Yoğun Nemlendirici Yüz Temizleme Kremi Renewing Cleansing Cream'i tercih edebilirsiniz. Makyajınızı ve cildinizi temizlemek için kullanacağınız bu ürün 24 saate varan nemlendirici etkisinin yanı sıra ölü derinizi hassas bir biçimde atarak cildinizi daha genç ve sağlıklı hale getirir. Nemlendirici Jel Maske ise cildi rahatlatan bir nemlendirci. Hormonal Yaşlanmaya Karşı Age-Diffusing Serum, cildinizi 10 dakika içerisinde yüzde 38 sıkılaştırarak hormonal yaşlanma belirtileri ile savaşmaya ve dayanıklılığını artırmaya yardımcı oluyor. Kırışıklıklara Karşı Göz Kremi Renewing Eye Cream orta ve derin kırışıklıkların görünümünü azaltıyor. Hormonal Yaşlanmaya Karşı Dengeleyici Gece Kremi Age-Balancing Night Cream, yoğun nemlendirici etkisinin yanı sıra menopoz sonrası yüzde oluşan tüylenmeyi 12 hafta içerisinde yüzde 22 azaltmaya vaat ediyor.


Sabah

Okunma Sayısı: 0  / Yorum Sayısı: 0
Bu yazıya daha önce yorum yapılmamış ?
Yorum
Üye olmak için tıklayınız...