Bütün insanlar üç sınıfa ayrılmıştır: Hareket ettirilemeyenler, hareket ettirilebilenler ve hareket edenler.
Ara

Kilo Verin ve İyi Hissedin! / Psikolojik Sorunlar

Kilo Verin ve İyi Hissedin!

Kilo vermek, eğer iyi görünmeye kararlıysanız sandığınız kadar zor değil. Elbette kolay değil ama kararlı ve iradeli olduğunuz sürece vermemek için pek nedeniniz yok. Kilo problemi yaşayan pek çok kişi bununla ilgili bir şey yapamamaktan şikâyetçilerdir. Bu nedenle stresli ve hayal kırıklığına uğramış hisstemektedirler. Hatta bazen insanlarla iletişime girmekten bu nedenden ötürü kaçmaktadırlar. Ancak kilo almak dünyanın sonu değildir. Kilo vermek ve yeniden iyi hisstemeniz için hala bazı yollar var. Bu sadece biraz zaman ve istek gerektiren bir durum. Bu yüzden kendinizi odanıza kilitleyip dünyaya kendinizi kapatmanıza hiç gerek yok. Dışarı çıkın ve kendinize zayıflamanın yollarını bulma konusunda telkilerde bulunun. Bu makalede kilo vermeniz için size bazı önerilerde bulunacağız, umudunuzu kayabetmeyin ve yalnızca okuyun.

İsterseniz pek çok diyet hapları vardır. Ancak pek çok uzman tarafından diyet hapları tavsiye edilmez. Bu nedenle, bitkisel yöntemler bulmaya uğraşın. İnternette pek çok faydalı sitede bu tarz yöntemlerin açıklamalarını görebilirsiniz. İnternette size yardımcı olacak en önemli nokta sizinle aynı şeyleri yaşamış insanlarla konuşma ve paylaşma imkanınızın olmasıdır.

Bitkisel yollarla zayıflamak hem doğal hem de yan etkileri olmayan güvenli bir yöntemdir. Vdiğer birçok önemli olan nokta sağlığınızdırç zayıflamaya çalışırken sağlığınızdan büyük ödünler verebilirsiniz. Sağlığınızı kaybetmeyeceğinizden emin olarak gerekli kontrollerle zayıflama aşamasına geçebilirsiniz.

Hızlı ve sağlıklı şekilde kilo vermeniz için ne yediğinizin farkında olmanız önemlidir. Doğru miktarlarda gerekli besinleri almalısınız. Yediklerinize dikkat ederken bol bol sebze ve meyve yemeye özen göstermeli ve pasta ya da asitli içecekler yerine küçük pastacıklar yemelisiniz,

Egzersiz diğer önemli bir konudur. Günde en azından yarım saati kendinize ayırmalı ve egzersiz yapmalısınız. Bu size çok yardımcı olacaktır. Yalnızca kilo vermekte değil stresinizi atmakta da yardımcı olacaktır.

Kilo vermeye çalışırken tabii ki her şeyi bitkisel tedaviye bırakamazsınız. Eğer zayıflamaya gerçekten kararlıysanız bunun için bir şeyler yapmalısınız. İşte bunların başında egzersiz ve yediğinizi kontrol etmek geliyor.

Zayıflarken kendinize güveniniz gelecek ve kendinizi yeniden harika hissetmeye başlayacaksınız. Dolayısıyla kilo problemlerinizden gerçekten kurtulmak istiyorsanız ne kadar kararlı biri olduğunuzu göstermenin tam zamanı. Zayıflama programınızda olması gerekenleri almaya başlayabilirsiniz. Bilinçli şekilde araştırma yapıp internetten yardım almayı unutmayın. Hiç vakit kaybetmeden hemen başlayın.

Şimdi çalışmaya ve uygulamaya başlayın. Böylelikle kendinizi iyi hissedecek ve rahat şekilde tüm dünyayla yüzleşin. Kilolu olduğunuz için hiç kimseden kaçmanıza gerek yok. Zayıflama nedeniniz de siz olun kendinize daha iyi hisstemek için kilo veriyorsunuz; bu şekilde motive olun. Kilo problemi olanlar umutsuz hissetmeyin hepsinin bir çözümü vardır. Hayatınızda istediğiniz zaman her zaman çözüm yolları karşınıza çıkar ama işe kendinize inanmakla başlamalısınız!

Yazar: Eliza Maledevic
Çeviri: Şule Can
Kaynak: www.donusumkonagi.net

Okunma Sayısı: 6311  / Yorum Sayısı: 0
Bu yazıya daha önce yorum yapılmamış ?
Yorum
Üye olmak için tıklayınız...